Jaakola-Siimes: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Jaakola-Siimes

Jaakola-Siimes on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Jaakola-Siimeksien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 23

v. 2016 23

v. 2017 24

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Jaakola-Siimes on noin sijalla 19 000.

Jaakola-Siimes-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Jaakola-Siimes on melko pitkä nimi.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Яакола-Сиймес ("Jaakola-Sijmes") tarkoittaa nimeä Jaakola-Siimes. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Iacola=Sijmes on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Jaakola-Siimes olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Jaako Jaakola-Siimes tai Jaana Jaakola-Siimes.

Samankaltaisia nimiä kuin Jaakola-Siimes

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Jaakola-Siimes, Finland.

©Tuomas Salste