Jaakola-Siimes: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Jaakola-Siimes

Jaakola-Siimes on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Jaakola-Siimeksien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 23

v. 2016 23

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Jaakola-Siimes on noin sijalla 20 000.

Jaakola-Siimes-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Jaakola-Siimes on melko pitkä nimi.

Jaakola-Siimes on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Jaakola-Siimes ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Яакола-Сиймес ("Jaakola-Sijmes") tarkoittaa nimeä Jaakola-Siimes. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Iacola=Sijmes on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Jaakola-Siimes olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Jaako Jaakola-Siimes tai Jaael Jaakola-Siimes.

Samankaltaisia nimiä kuin Jaakola-Siimes

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Jaakola-Siimes i Finland. Surname Jaakola-Siimes in Finland.

©Tuomas Salste