Jacklin: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Jacklin

Jacklin on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Jacklinien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 45

v. 2016 45

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Jacklin on noin sijalla 12 000.

Jacklin-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nimessä on vierasperäinen kirjain (c). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Jacklin on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Jacklin ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1897
Lakanneet yritykset
perust. 1968

Sana Jacklin esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Jacklinit ulkomailla

Ruotsissa Jacklin oli 21 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Norjassa Jacklin oli 22 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

452122
Jacklinit Pohjolassa

Yhdysvalloissa oli vuonna 2000 yhteensä 810 henkeä, joiden sukunimi oli JACKLIN.

Australiassa oli vuoden 2006 paikkeilla äänioikeutettuna 113 henkeä, joiden sukunimi oli JACKLIN.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Jack Jacklin tai Jacqueline Jacklin.

Samankaltaisia nimiä kuin Jacklin

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Jacklin i Finland. Surname Jacklin in Finland.

©Tuomas Salste