Jägerhorn: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Jägerhorn

Jägerhorn on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen. Jägerhorn-nimisten lukumäärä on ollut alle 20 Suomen kansalaista vuonna 2016.

Nimellä on historiaa, sillä Jägerhorn on aatelisnimi. Sukunimi-infon tiedossa ei ole, olisiko suvussa muitakin kuin aatelisia haaroja.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1974–1975

Sana Jägerhorn esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Jägerhorn osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Jägerhorn esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Jägerhornsstigen, Jägerhornsvägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Jägerhorn-suku ulkomailla

Ruotsissa Jägerhorn oli 20 ihmisen sukunimi vuonna 2015. Nimi on siis Ruotsissa yleisempi kuin Suomessa.

Tiesitkö, että...

Nimi kirjoitetaan joskus Jagerhorn tai Jaegerhorn, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin Jägerhorn

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: jagerhorn.com, jagerhorn.net, jagerhorn.eu, jagerhorn.fi, jagerhorn.info, jagerhorn.name, jagerhorn.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Jägerhorn i Finland. Surname Jägerhorn in Finland.

©Tuomas Salste