Jakala: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Jakala

Jakala on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Jakala-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 30

v. 2016 30

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Jakala on noin sijalla 16 000.

Jakala-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Jakala on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Jakala ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Jakala

Jakala (paikannimi)

Jakala on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Jakala jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Jakala-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Якала tarkoittaa nimeä Jakala. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Iacala on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Jakala olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Jake Jakala tai Jakobina Jakala.

Samankaltaisia nimiä kuin Jakala

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: jakala.com, jakala.fi, jakala.eu, jakala.info, jakala.name, jakala.net, jakala.org, jakalat.com, jakalat.eu, jakalat.fi, jakalat.info, jakalat.name, jakalat.net, jakalat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Jakala i Finland. Surname Jakala in Finland.

©Tuomas Salste