Järvenkylä: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Järvenkylä

Järvenkylä on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Järvenkylien lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 107 max

v. 1985 108

v. 1998 114

v. 2014 99

v. 2015 98

v. 2016 101

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Järvenkylä on noin sijalla 6 600.

Järvenkylä on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Järvenkylä ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1912–1938
Lakanneet yritykset
perust. 1950–1998

Sana Järvenkylä tai Järvenkylän esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Järvenkylä

Järvenkylä (paikannimi)Katuosoitteissa

Järvenkylä on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 11 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Järvenkylä jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Järvenkylä esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Järvenkylä, Järvenkylänraitti, Järvenkyläntie, Järvenkylävägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Järvenkylä-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ярвенкюля ("Jarvenkjulja") tarkoittaa nimeä Järvenkylä. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Ierfwengÿlä on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Järvenkylä olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Nimi kirjoitetaan joskus Jarvenkyla tai Jaervenkylae, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin Järvenkylä

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: jarvenkyla.com, jarvenkyla.fi, jarvenkyla.eu, jarvenkyla.info, jarvenkyla.name, jarvenkyla.net, jarvenkyla.org, jarvenkylat.com, jarvenkylat.eu, jarvenkylat.fi, jarvenkylat.info, jarvenkylat.name, jarvenkylat.net, jarvenkylat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Järvenkylä i Finland. Surname Järvenkylä in Finland.

©Tuomas Salste