Järvitalo: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Järvitalo

Järvitalo on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Järvitalojen lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 107 max

v. 2014 138

v. 2015 136

v. 2016 134

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Järvitalo on noin sijalla 5 300.

Järvitalo on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Järvitalo ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1984–2000
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Järvitalo tai Järvitalot esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Järvitalo

Järvitalo (paikannimi)

Järvitalo on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Järvitalo jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Järvitalo-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Järvitalot ulkomailla

Ruotsissa Järvitalo oli 20 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ярвитало ("Jarvitalo") tarkoittaa nimeä Järvitalo. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Ierfwitalå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Järvitalo olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Nimi kirjoitetaan joskus Jarvitalo tai Jaervitalo, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin Järvitalo

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: jarvitalo.com, jarvitalo.eu, jarvitalo.fi, jarvitalo.info, jarvitalo.name, jarvitalo.net, jarvitalo.org, jarvitalot.com, jarvitalot.eu, jarvitalot.fi, jarvitalot.info, jarvitalot.name, jarvitalot.net, jarvitalot.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Järvitalo i Finland. Surname Järvitalo in Finland.

©Tuomas Salste