Jauhojärvi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Jauhojärvi

Jauhojärvi on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Jauhojärvien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 146

v. 2015 147

v. 2016 147

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Jauhojärvi on noin sijalla 4 900.

Jauhojärvi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Jauhojärvi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Jauhojärvi on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Jauhojärvi on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Jauhojärvi ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 40 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Jauhojärviä on 147.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1996

Sana Jauhojärvi esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Jauhojärvi

Jauhojärvi (paikannimi)Katuosoitteissa

Jauhojärvi on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 5 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, talo sekä vesialue.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Jauhojärvi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Jauhojärvi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Jauhojärvenpolku, Jauhojärventie, Jauhojärvi. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Jauhojärvi-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Jauhojärvet ulkomailla

Ruotsissa Jauhojärvi oli 35 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Яухоярви ("Jauhojarvi") tarkoittaa nimeä Jauhojärvi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Iauhoierfwj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Jauhojärvi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Nimi kirjoitetaan joskus Jauhojarvi tai Jauhojaervi, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Jauri Jauhojärvi.

Samankaltaisia nimiä kuin Jauhojärvi

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: jauhojarvet.com, jauhojarvet.eu, jauhojarvet.fi, jauhojarvet.info, jauhojarvet.name, jauhojarvet.net, jauhojarvet.org, jauhojarvi.com, jauhojarvi.eu, jauhojarvi.fi, jauhojarvi.info, jauhojarvi.name, jauhojarvi.net, jauhojarvi.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Jauhojärvi i Finland. Surname Jauhojärvi in Finland.

©Tuomas Salste