Jauhola: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Jauhola

Jauhola on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Jauhola-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 110 max

v. 2014 132

v. 2015 134

v. 2016 133

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Jauhola on noin sijalla 5 300.

Jauhola on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Jauhola ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1956

Sana Jauhola esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Jauhola

Jauhola (paikannimi)Katuosoitteissa

Jauhola on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 6 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Jauhola jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Jauhola esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Jauholantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Jauhola-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Jauholat ulkomailla

Ruotsissa Jauhola oli 16 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Яухола tarkoittaa nimeä Jauhola. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Jauri Jauhola.

Samankaltaisia nimiä kuin Jauhola

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: jauhola.com, jauhola.fi, jauhola.net, jauhola.eu, jauhola.info, jauhola.name, jauhola.org, jauholat.com, jauholat.eu, jauholat.fi, jauholat.info, jauholat.name, jauholat.net, jauholat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Jauhola i Finland. Surname Jauhola in Finland.

©Tuomas Salste