Joenperä: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Joenperä

Joenperä on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Joenperien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 103

v. 2015 105

v. 2016 105

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Joenperä on noin sijalla 6 400.

Joenperä on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Joenperä ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1994–1997

Sana Joenperä esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Joenperä

Joenperä (paikannimi)Katuosoitteissa

Joenperä on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 15 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Joenperä jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Joenperä esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Joenperäntie, Joenperävägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Joenperä-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Йоэнперя ("Joenperja") tarkoittaa nimeä Joenperä. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Ioenberä on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Joenperä olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Nimi kirjoitetaan joskus Joenpera tai Joenperae, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Joe Joenperä tai Joela Joenperä.

Samankaltaisia nimiä kuin Joenperä

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: joenpera.com, joenpera.eu, joenpera.fi, joenpera.info, joenpera.name, joenpera.net, joenpera.org, joenperat.com, joenperat.eu, joenperat.fi, joenperat.info, joenperat.name, joenperat.net, joenperat.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Joenperä i Finland. Surname Joenperä in Finland.

©Tuomas Salste