Joentakanen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Joentakanen

Joentakanen on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Joentakasten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 144

v. 2015 151

v. 2016 153

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Joentakanen on noin sijalla 4 800.

Verrattuna muihin sukunimiin Joentakanen on melko pitkä nimi.

Joentakanen on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Joentakanen ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Joentakasia tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 6 Joentakasen asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1991–1999

Sana Joentakanen esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Joentakanen

Joentakanen (paikannimi)Katuosoitteissa

Joentakanen on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 5 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on maastokohde sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Joentakanen jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Joentakanen esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Joentakanen, Joentakasentie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Joentakanen-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Joentakaset ulkomailla

Ruotsissa Joentakanen oli 10 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Йоэнтаканен tarkoittaa nimeä Joentakanen. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Ioendacain on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Joentakanen olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Joe Joentakanen tai Joela Joentakanen.

Samankaltaisia nimiä kuin Joentakanen

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: joentakanen.com, joentakanen.eu, joentakanen.fi, joentakanen.info, joentakanen.name, joentakanen.net, joentakanen.org, joentakaset.com, joentakaset.eu, joentakaset.fi, joentakaset.info, joentakaset.name, joentakaset.net, joentakaset.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Joentakanen i Finland. Surname Joentakanen in Finland.

©Tuomas Salste