Johans: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Johans

Johans on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Johans-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 57

v. 2015 57

v. 2016 57

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Johans on noin sijalla 10 000.

Johans-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Johans on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Johans ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Johans on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Johans on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Johans ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 11 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Johans-nimisiä on 57.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1972–1997
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Johans esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Johans

Johans (paikannimi)Katuosoitteissa

Johans on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 5 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Johans jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Johans esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Hertig Johans parkgata, Hertig Johans väg, Johansgatan, Johansvägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Johans-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Johans-suku ulkomailla

Ruotsissa Johans oli 44 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Johan Johans tai Johanna Johans.

Samankaltaisia nimiä kuin Johans

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Johans i Finland. Surname Johans in Finland.

©Tuomas Salste