Joki-Hollanti: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Joki-Hollanti

Joki-Hollanti on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Joki-Hollantien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 36

v. 2016 36

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Joki-Hollanti on noin sijalla 14 000.

Joki-Hollanti-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Joki-Hollanti on melko pitkä nimi.

Joki-Hollanti on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Joki-Hollanti ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Йоки-Холланти tarkoittaa nimeä Joki-Hollanti. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Ioki=Hollandj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Joki-Hollanti olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Jokke Joki-Hollanti.

Samankaltaisia nimiä kuin Joki-Hollanti

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Joki-Hollanti i Finland. Surname Joki-Hollanti in Finland.

©Tuomas Salste