Joki-Korpela: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Joki-Korpela

Joki-Korpela on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Joki-Korpeloiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 43

v. 2016 42

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Joki-Korpela on noin sijalla 13 000.

Joki-Korpela-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Joki-Korpela on melko pitkä nimi.

Joki-Korpela on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Joki-Korpela ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Йоки-Корпела tarkoittaa nimeä Joki-Korpela. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Ioki=Corpela on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Joki-Korpela olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Jokke Joki-Korpela.

Samankaltaisia nimiä kuin Joki-Korpela

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Joki-Korpela i Finland. Surname Joki-Korpela in Finland.

©Tuomas Salste