Joki-Tokola: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Joki-Tokola

Joki-Tokola on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Joki-Tokola-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 26

v. 2016 26

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Joki-Tokola on noin sijalla 18 000.

Joki-Tokola-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Joki-Tokola on melko pitkä nimi.

Joki-Tokola on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Joki-Tokola ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Йоки-Токола tarkoittaa nimeä Joki-Tokola. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Ioki=Tocola on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Joki-Tokola olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Jokke Joki-Tokola.

Samankaltaisia nimiä kuin Joki-Tokola

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Joki-Tokola i Finland. Surname Joki-Tokola in Finland.

©Tuomas Salste