Jokioinen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Jokioinen

Jokioinen on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Jokioisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 55

v. 2015 56

v. 2016 54

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Jokioinen on noin sijalla 11 000.

Jokioinen-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Jokioinen on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Jokioinen ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1939
Lakanneet yritykset
perust. 1952

Sana Jokioinen esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Jokioinen

Jokioinen (paikannimi)Katuosoitteissa

Jokioinen on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 5 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kunta, kylä/kaupunginosa/kulmakunta sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Jokioinen jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Jokioinen esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Jokioistentie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Jokioinen-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Йокиойнен tarkoittaa nimeä Jokioinen. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Iokioin on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Jokioinen olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Jokke Jokioinen.

Samankaltaisia nimiä kuin Jokioinen

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: jokioinen.com, jokioinen.eu, jokioinen.fi, jokioinen.info, jokioinen.name, jokioinen.net, jokioinen.org, jokioiset.com, jokioiset.eu, jokioiset.fi, jokioiset.info, jokioiset.name, jokioiset.net, jokioiset.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Jokioinen i Finland. Surname Jokioinen in Finland.

©Tuomas Salste