Jokipaltio: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Jokipaltio

Jokipaltio on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Jokipaltioiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 24

v. 2016 24

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Jokipaltio on noin sijalla 19 000.

Jokipaltio-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Jokipaltio on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Jokipaltio ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1934–1941

Sana Jokipaltio esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Jokipaltio osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Jokipaltio esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Pekka Jokipaltion tie, Pekka Jokipaltios väg. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Йокипалтио tarkoittaa nimeä Jokipaltio. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Iokipaldiå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Jokipaltio olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Jokke Jokipaltio.

Samankaltaisia nimiä kuin Jokipaltio

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Jokipaltio i Finland. Surname Jokipaltio in Finland.

©Tuomas Salste