Jokirinne: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Jokirinne

Jokirinne on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Jokirinteiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 56

v. 2015 56

v. 2016 55

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Jokirinne on noin sijalla 10 000.

Jokirinne-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Jokirinne on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Jokirinne ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1909–1934
Lakanneet yritykset
perust. 1966–1997

Sana Jokirinne tai Jokirinteen esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Jokirinne

Jokirinne (paikannimi)Katuosoitteissa

Jokirinne on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 93 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma, kylä/kaupunginosa/kulmakunta, maastokohde sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Jokirinne jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Jokirinne esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Jokirinne, Jokirinteentie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Jokirinne-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Йокиринне tarkoittaa nimeä Jokirinne. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Jokke Jokirinne.

Samankaltaisia nimiä kuin Jokirinne

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Jokirinne i Finland. Surname Jokirinne in Finland.

©Tuomas Salste