Jolma: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Jolma

Jolma on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Jolmien lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 103 max

v. 2014 109

v. 2015 107

v. 2016 107

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Jolma on noin sijalla 6 300.

Jolma on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Jolma ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Jolma on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Jolma on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Jolma ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 25 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Jolmia on 107.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1902–1928
Lakanneet yritykset
perust. 1947–1994

Sana Jolma tai Jolman esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Jolma osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Jolma esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Jolmantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Jolmat ulkomailla

Norjassa Jolma oli 28 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Yhdysvalloissa oli vuonna 2000 yhteensä 194 henkeä, joiden sukunimi oli JOLMA.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Йолма tarkoittaa nimeä Jolma. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Jolie Jolma.

Samankaltaisia nimiä kuin Jolma

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: jolma.com, jolma.net, jolma.org, jolmat.com, jolma.eu, jolma.fi, jolma.info, jolma.name, jolmat.eu, jolmat.fi, jolmat.info, jolmat.name, jolmat.net, jolmat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Jolma i Finland. Surname Jolma in Finland.

©Tuomas Salste