Jounila: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Jounila

Jounila on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Jounila-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 115

v. 2015 118

v. 2016 119

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Jounila on noin sijalla 5 800.

Jounila on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Jounila ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1960–1993

Sana Jounila esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Jounila

Jounila (paikannimi)Katuosoitteissa

Jounila on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 5 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Jounila jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Jounila esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Jounilantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Jounila-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Jounilat ulkomailla

Ruotsissa Jounila oli 10 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Йоунила tarkoittaa nimeä Jounila. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Jouni Jounila.

Samankaltaisia nimiä kuin Jounila

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: jounila.com, jounila.fi, jounila.eu, jounila.info, jounila.name, jounila.net, jounila.org, jounilat.com, jounilat.eu, jounilat.fi, jounilat.info, jounilat.name, jounilat.net, jounilat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Jounila i Finland. Surname Jounila in Finland.

©Tuomas Salste