Joutsalainen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Joutsalainen

Joutsalainen on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Joutsalaisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 20

v. 2016 20

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Joutsalainen on noin sijalla 22 000.

Joutsalainen-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 13. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Joutsalainen on melko pitkä nimi.

Joutsalainen on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Joutsalainen ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Йоутсалайнен tarkoittaa nimeä Joutsalainen. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Ioutzalain on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Joutsalainen olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Joutsi Joutsalainen.

Samankaltaisia nimiä kuin Joutsalainen

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Joutsalainen i Finland. Surname Joutsalainen in Finland.

©Tuomas Salste