Juka: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Juka

Juka on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Jukojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 112

v. 2015 116

v. 2016 117

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Juka on noin sijalla 5 900.

Verrattuna muihin sukunimiin Juka on lyhyt nimi.

Juka on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Juka ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Jukoja tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 6 Jukan asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1972–1996

Sana Juka esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Juka osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Juka esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Jukan metsätie, Jukankatu, Jukankuja, Jukanpolku, Jukantie, Jukapolku. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Jukat ulkomailla

Ruotsissa Juka oli 36 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Australiassa oli vuoden 2006 paikkeilla äänioikeutettuna 19 henkeä, joiden sukunimi oli JUKA.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Юка tarkoittaa nimeä Juka. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Iuca on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Juka olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Juko Juka.

Samankaltaisia nimiä kuin Juka

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: juka.com, juka.eu, juka.fi, juka.info, juka.name, juka.net, juka.org, jukat.com, jukat.eu, jukat.fi, jukat.info, jukat.name, jukat.net, jukat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Juka i Finland. Surname Juka in Finland.

©Tuomas Salste