Junnonaho: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Junnonaho

Junnonaho on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Junnonahojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 122

v. 2015 119

v. 2016 120

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Junnonaho on noin sijalla 5 800.

Junnonaho on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Junnonaho ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Junnonahoja tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 6 Junnonahon asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1928
Lakanneet yritykset
perust. 1948

Sana Junnonaho esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Junnonaho

Junnonaho (paikannimi)Katuosoitteissa

Junnonaho on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on metsäalue sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Junnonaho jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Junnonaho esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Junnonahontie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Junnonaho-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Юннонахо tarkoittaa nimeä Junnonaho. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Iunnonahå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Junnonaho olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Junno Junnonaho tai June Junnonaho.

Samankaltaisia nimiä kuin Junnonaho

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: junnonaho.fi, junnonaho.com, junnonaho.eu, junnonaho.info, junnonaho.name, junnonaho.net, junnonaho.org, junnonahot.com, junnonahot.eu, junnonahot.fi, junnonahot.info, junnonahot.name, junnonahot.net, junnonahot.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Junnonaho i Finland. Surname Junnonaho in Finland.

©Tuomas Salste