Jussinniemi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Jussinniemi

Jussinniemi on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Jussinniemien määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 118 max

v. 2014 150

v. 2015 148

v. 2016 152

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Jussinniemi on noin sijalla 4 800.

Verrattuna muihin sukunimiin Jussinniemi on melko pitkä nimi.

Jussinniemi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Jussinniemi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Jussinniemi on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Jussinniemi on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Jussinniemi ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 24 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Jussinniemiä on 152.

Asuinpaikat 1939–1958

Asuinpaikkoja
1939–1958

Jussinniemiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 6 Jussinniemen asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1989
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Jussinniemi esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Jussinniemi

Jussinniemi (paikannimi)Katuosoitteissa

Jussinniemi on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 27 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma, maastokohde sekä niemi.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Jussinniemi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Jussinniemi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Jussinniementie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Jussinniemi-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Юссинниеми ("Jussinnijemi") tarkoittaa nimeä Jussinniemi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Iussinniemj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Jussinniemi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Jussi Jussinniemi tai Justina Jussinniemi.

Samankaltaisia nimiä kuin Jussinniemi

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: jussinniemet.com, jussinniemet.eu, jussinniemet.fi, jussinniemet.info, jussinniemet.name, jussinniemet.net, jussinniemet.org, jussinniemi.com, jussinniemi.eu, jussinniemi.fi, jussinniemi.info, jussinniemi.name, jussinniemi.net, jussinniemi.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Jussinniemi i Finland. Surname Jussinniemi in Finland.

©Tuomas Salste