Juupaluoma: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Juupaluoma

Juupaluoma on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Juupaluomien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 124

v. 2015 122

v. 2016 121

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Juupaluoma on noin sijalla 5 700.

Juupaluoma on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Juupaluoma ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1994–1997

Sana Juupaluoma esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Juupaluoma

Juupaluoma (paikannimi)

Juupaluoma on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo sekä virtavesi.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Juupaluoma jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Juupaluoma-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Juupaluomat ulkomailla

Ruotsissa Juupaluoma oli 11 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Юупалуома tarkoittaa nimeä Juupaluoma. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Iupalooma on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Juupaluoma olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Juuli Juupaluoma tai Juusa Juupaluoma.

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: juupaluoma.com, juupaluoma.eu, juupaluoma.fi, juupaluoma.info, juupaluoma.name, juupaluoma.net, juupaluoma.org, juupaluomat.com, juupaluomat.eu, juupaluomat.fi, juupaluomat.info, juupaluomat.name, juupaluomat.net, juupaluomat.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Juupaluoma i Finland. Surname Juupaluoma in Finland.

©Tuomas Salste