Juutila: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Juutila

Juutila on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Juutila-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 118 max

v. 2014 106

v. 2015 105

v. 2016 105

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Juutila on noin sijalla 6 400.

Juutila on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Juutila ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1968–1997

Sana Juutila esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Juutila

Juutila (paikannimi)Katuosoitteissa

Juutila on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 21 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on metsäalue sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Juutila jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Juutila esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Juutilantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Juutila-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Юутила tarkoittaa nimeä Juutila. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Iutila on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Juutila olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Juuli Juutila tai Juusa Juutila.

Samankaltaisia nimiä kuin Juutila

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: juutila.com, juutila.eu, juutila.fi, juutila.info, juutila.name, juutila.net, juutila.org, juutilat.com, juutilat.eu, juutilat.fi, juutilat.info, juutilat.name, juutilat.net, juutilat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Juutila i Finland. Surname Juutila in Finland.

©Tuomas Salste