Jylhä-Ollila: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Jylhä-Ollila

Jylhä-Ollila on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Jylhä-Olliloiden määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 134 max

v. 2014 161

v. 2015 162

v. 2016 162

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Jylhä-Ollila on noin sijalla 4 500.

Verrattuna muihin sukunimiin Jylhä-Ollila on melko pitkä nimi.

Jylhä-Ollila on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Jylhä-Ollila ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958
Syntymäpaikkoja
1889-1919

Jylhä-Olliloita tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 6 Jylhä-Ollilan asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Syntymäpaikkakartta (harmahtavat merkit) osoittaa, missä nuo vainajat olivat aikanaan syntyneet. On huomattava, että sukunimen muuttaminen oli 1900-luvun alkupuolella erittäin yleistä. Niinpä heillä saattoi syntyessään olla jokin muu nimi kuin Jylhä-Ollila, tai sukunimi saattoi varsinkin lännessä puuttua kokonaan. Syntymäpaikkakarttaan on otettu miehet ja naimattomat naiset, joiden sukunimi ei ole vaihtunut avioituessa. Heitä on kartalla 5.

Kartoilla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Paikannimi Jylhä-Ollila

Jylhä-Ollila (paikannimi)

Jylhä-Ollila on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Jylhä-Ollila jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Jylhä-Ollila-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Юльхя-Оллила ("Julhja-Ollila") tarkoittaa nimeä Jylhä-Ollila. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Iylhä=Ollila on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Jylhä-Ollila olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Nimi kirjoitetaan joskus Jylha-Ollila tai Jylhae-Ollila, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin Jylhä-Ollila

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: jylha-ollila.com, jylha-ollila.eu, jylha-ollila.fi, jylha-ollila.info, jylha-ollila.name, jylha-ollila.net, jylha-ollila.org, jylha-ollilat.com, jylha-ollilat.eu, jylha-ollilat.fi, jylha-ollilat.info, jylha-ollilat.name, jylha-ollilat.net, jylha-ollilat.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Jylhä-Ollila i Finland. Surname Jylhä-Ollila in Finland.

©Tuomas Salste