Jylhänkangas: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Jylhänkangas

Jylhänkangas on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Jylhänkankaiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 102

v. 2015 105

v. 2016 106

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Jylhänkangas on noin sijalla 6 400.

Verrattuna muihin sukunimiin Jylhänkangas on melko pitkä nimi.

Jylhänkangas on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Jylhänkangas ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1935
Lakanneet yritykset
perust. 1949–1994

Sana Jylhänkangas tai Jylhänkankaan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Jylhänkangas

Jylhänkangas (paikannimi)

Jylhänkangas on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 6 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma sekä metsäalue.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Jylhänkangas jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Jylhänkangas-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Юльхянкангас ("Julhjankangas") tarkoittaa nimeä Jylhänkangas. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Iylhängangas on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Jylhänkangas olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Nimi kirjoitetaan joskus Jylhankangas tai Jylhaenkangas, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin Jylhänkangas

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: jylhankangas.com, jylhankangas.eu, jylhankangas.fi, jylhankangas.info, jylhankangas.name, jylhankangas.net, jylhankangas.org, jylhankankaat.com, jylhankankaat.eu, jylhankankaat.fi, jylhankankaat.info, jylhankankaat.name, jylhankankaat.net, jylhankankaat.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Jylhänkangas i Finland. Surname Jylhänkangas in Finland.

©Tuomas Salste