Jyrkiäinen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Jyrkiäinen

Jyrkiäinen on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Jyrkiäisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 104

v. 2015 105

v. 2016 105

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Jyrkiäinen on noin sijalla 6 400.

Jyrkiäinen on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Jyrkiäinen ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1958–1996
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Jyrkiäinen tai Jyrkiäisen esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Юркияйнен ("Jurkijainen") tarkoittaa nimeä Jyrkiäinen. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Iyrgiäin on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Jyrkiäinen olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Nimi kirjoitetaan joskus Jyrkiainen tai Jyrkiaeinen, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Jyrki Jyrkiäinen.

Samankaltaisia nimiä kuin Jyrkiäinen

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: jyrkiainen.com, jyrkiainen.eu, jyrkiainen.fi, jyrkiainen.info, jyrkiainen.name, jyrkiainen.net, jyrkiainen.org, jyrkiaiset.com, jyrkiaiset.eu, jyrkiaiset.fi, jyrkiaiset.info, jyrkiaiset.name, jyrkiaiset.net, jyrkiaiset.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Jyrkiäinen i Finland. Surname Jyrkiäinen in Finland.

©Tuomas Salste