Jyrkkärinne: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Jyrkkärinne

Jyrkkärinne on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Jyrkkärinteiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 35

v. 2016 35

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Jyrkkärinne on noin sijalla 15 000.

Jyrkkärinne-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Jyrkkärinne on melko pitkä nimi.

Jyrkkärinne on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Jyrkkärinne ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1996

Sana Jyrkkärinne esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Jyrkkärinne

Jyrkkärinne (paikannimi)Katuosoitteissa

Jyrkkärinne on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on kohouma.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Jyrkkärinne jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Jyrkkärinne esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Jyrkkärinteentie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Jyrkkärinne-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Юрккяринне ("Jurkkjarinne") tarkoittaa nimeä Jyrkkärinne. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Iyrkerinne on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Jyrkkärinne olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Nimi kirjoitetaan joskus Jyrkkarinne tai Jyrkkaerinne, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Jyrki Jyrkkärinne.

Samankaltaisia nimiä kuin Jyrkkärinne

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Jyrkkärinne i Finland. Surname Jyrkkärinne in Finland.

©Tuomas Salste