Kaakkurivaara: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kaakkurivaara

Kaakkurivaara on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Kaakkurivaarojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 112

v. 2015 113

v. 2016 114

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kaakkurivaara on noin sijalla 6 000.

Verrattuna muihin sukunimiin Kaakkurivaara on melko pitkä nimi.

Kaakkurivaara on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kaakkurivaara ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1929
Lakanneet yritykset
perust. 1967–1995

Sana Kaakkurivaara tai Kaakkurivaaran esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Kaakkurivaara

Kaakkurivaara (paikannimi)

Kaakkurivaara on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 8 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma sekä kylä/kaupunginosa/kulmakunta.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Kaakkurivaara jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Kaakkurivaara-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кааккуриваара tarkoittaa nimeä Kaakkurivaara. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Cackurifwara on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kaakkurivaara olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kaan Kaakkurivaara tai Kaari Kaakkurivaara.

Samankaltaisia nimiä kuin Kaakkurivaara

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: kaakkurivaara.net, kaakkurivaara.com, kaakkurivaara.eu, kaakkurivaara.fi, kaakkurivaara.info, kaakkurivaara.name, kaakkurivaara.org, kaakkurivaarat.com, kaakkurivaarat.eu, kaakkurivaarat.fi, kaakkurivaarat.info, kaakkurivaarat.name, kaakkurivaarat.net, kaakkurivaarat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kaakkurivaara i Finland. Surname Kaakkurivaara in Finland.

©Tuomas Salste