Kaaresvirta: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kaaresvirta

Kaaresvirta on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Kaaresvirtojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 24

v. 2016 25

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kaaresvirta on noin sijalla 19 000.

Kaaresvirta-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Kaaresvirta on melko pitkä nimi.

Kaaresvirta on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kaaresvirta ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кааресвирта tarkoittaa nimeä Kaaresvirta. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Caresfwirta on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kaaresvirta olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kaari Kaaresvirta tai Kaarl Kaaresvirta.

Samankaltaisia nimiä kuin Kaaresvirta

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kaaresvirta i Finland. Surname Kaaresvirta in Finland.

©Tuomas Salste