Kaarlejärvi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kaarlejärvi

Kaarlejärvi on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Kaarlejärvien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 118

v. 2015 120

v. 2016 123

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kaarlejärvi on noin sijalla 5 700.

Verrattuna muihin sukunimiin Kaarlejärvi on melko pitkä nimi.

Kaarlejärvi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kaarlejärvi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1947–1995
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Kaarlejärvi esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Kaarlejärvi

Kaarlejärvi (paikannimi)Katuosoitteissa

Kaarlejärvi on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo sekä vesialue.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Kaarlejärvi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Kaarlejärvi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kaarlejärventie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Kaarlejärvi-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Kaarlejärvet ulkomailla

Ruotsissa Kaarlejärvi oli 16 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Каарлеярви ("Kaarlejarvi") tarkoittaa nimeä Kaarlejärvi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Carleierfwj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kaarlejärvi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Nimi kirjoitetaan joskus Kaarlejarvi tai Kaarlejaervi, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kaarle Kaarlejärvi tai Kaari Kaarlejärvi.

Samankaltaisia nimiä kuin Kaarlejärvi

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: kaarlejarvi.com, kaarlejarvet.com, kaarlejarvet.eu, kaarlejarvet.fi, kaarlejarvet.info, kaarlejarvet.name, kaarlejarvet.net, kaarlejarvet.org, kaarlejarvi.eu, kaarlejarvi.fi, kaarlejarvi.info, kaarlejarvi.name, kaarlejarvi.net, kaarlejarvi.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kaarlejärvi i Finland. Surname Kaarlejärvi in Finland.

©Tuomas Salste