Kaarnakoski: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kaarnakoski

Kaarnakoski on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Kaarnakoskien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 35

v. 2016 35

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kaarnakoski on noin sijalla 15 000.

Kaarnakoski-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Kaarnakoski on melko pitkä nimi.

Kaarnakoski on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kaarnakoski ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1963–1988

Sana Kaarnakoski esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Kaarnakoski osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Kaarnakoski esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kaarnakoskentie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Каарнакоски tarkoittaa nimeä Kaarnakoski. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Carnacoskj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kaarnakoski olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kaarna Kaarnakoski tai Kaarne Kaarnakoski.

Samankaltaisia nimiä kuin Kaarnakoski

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kaarnakoski i Finland. Surname Kaarnakoski in Finland.

©Tuomas Salste