Kaarnalehto: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kaarnalehto

Kaarnalehto on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Kaarnalehtojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 30

v. 2016 30

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kaarnalehto on noin sijalla 16 000.

Kaarnalehto-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Kaarnalehto on melko pitkä nimi.

Kaarnalehto on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kaarnalehto ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Каарналехто tarkoittaa nimeä Kaarnalehto. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Carnalechtå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kaarnalehto olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kaarna Kaarnalehto tai Kaarne Kaarnalehto.

Samankaltaisia nimiä kuin Kaarnalehto

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kaarnalehto i Finland. Surname Kaarnalehto in Finland.

©Tuomas Salste