Kaartokallio: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kaartokallio

Kaartokallio on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Kaartokallioiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 53

v. 2015 53

v. 2016 56

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kaartokallio on noin sijalla 10 000.

Kaartokallio-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Kaartokallio on melko pitkä nimi.

Kaartokallio on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kaartokallio ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Каартокаллио tarkoittaa nimeä Kaartokallio. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Cartocalliå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kaartokallio olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kaari Kaartokallio tai Kaarl Kaartokallio.

Samankaltaisia nimiä kuin Kaartokallio

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kaartokallio i Finland. Surname Kaartokallio in Finland.

©Tuomas Salste