Kaartovuori: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kaartovuori

Kaartovuori on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Kaartovuorien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 20

v. 2016 20

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kaartovuori on noin sijalla 22 000.

Kaartovuori-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 13. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Kaartovuori on melko pitkä nimi.

Kaartovuori on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kaartovuori ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Каартовуори tarkoittaa nimeä Kaartovuori. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Cartofwoorj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kaartovuori olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kaari Kaartovuori tai Kaarl Kaartovuori.

Samankaltaisia nimiä kuin Kaartovuori

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kaartovuori i Finland. Surname Kaartovuori in Finland.

©Tuomas Salste