Kahala: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kahala

Kahala on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Kahala-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 50

v. 2015 51

v. 2016 50

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kahala on noin sijalla 11 000.

Kahala-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Kahala on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kahala ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1926–1930
Lakanneet yritykset
perust. 1972

Sana Kahalan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Kahala

Kahala (paikannimi)Katuosoitteissa

Kahala on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 4 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Kahala jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Kahala esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kahala, Kahalankuja, Kahalantie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Kahala-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Kahalat ulkomailla

Yhdysvalloissa oli vuonna 2000 yhteensä 136 henkeä, joiden sukunimi oli KAHALA.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кахала tarkoittaa nimeä Kahala. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Samankaltaisia nimiä kuin Kahala

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kahala i Finland. Surname Kahala in Finland.

©Tuomas Salste