Kahilaluoma: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kahilaluoma

Kahilaluoma on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Kahilaluomien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 22

v. 2016 22

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kahilaluoma on noin sijalla 20 000.

Kahilaluoma-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Kahilaluoma on melko pitkä nimi.

Kahilaluoma on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kahilaluoma ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Kahilaluoma

Kahilaluoma (paikannimi)Katuosoitteissa

Kahilaluoma on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo sekä virtavesi.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Kahilaluoma jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Kahilaluoma esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kahilaluomantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Kahilaluoma-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кахилалуома tarkoittaa nimeä Kahilaluoma. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Cahilalooma on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kahilaluoma olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Kahilaluoma

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kahilaluoma i Finland. Surname Kahilaluoma in Finland.

©Tuomas Salste