Kähkölä: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kähkölä

Kähkölä on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Kähkölä-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 132 max

v. 2014 184

v. 2015 181

v. 2016 182

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kähkölä on noin sijalla 4 100.

Kähkölä on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kähkölä ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1975–1989
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Kähkölä esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Kähkölä

Kähkölä (paikannimi)Katuosoitteissa

Kähkölä on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 25 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, maastokohde sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Kähkölä jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Kähkölä esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kähkölä, Kähköläntie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Kähkölä-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Kähkölät ulkomailla

Ruotsissa Kähkölä oli 12 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кяхкёля ("Kjahkjolja") tarkoittaa nimeä Kähkölä. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Nimi kirjoitetaan joskus Kahkola tai Kaehkoelae, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin Kähkölä

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: kahkola.com, kahkola.net, kahkola.eu, kahkola.fi, kahkola.info, kahkola.name, kahkola.org, kahkolat.com, kahkolat.eu, kahkolat.fi, kahkolat.info, kahkolat.name, kahkolat.net, kahkolat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kähkölä i Finland. Surname Kähkölä in Finland.

©Tuomas Salste