Kahri: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kahri

Kahri on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Kahrien määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 123 max

v. 2014 143

v. 2015 141

v. 2016 144

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kahri on noin sijalla 5 000.

Kahri on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kahri ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Kahri on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Kahri on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Kahri ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 10 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Kahri-nimisiä on 144.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1904–1937
Lakanneet yritykset
perust. 1946–1984

Sana Kahri esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кахри tarkoittaa nimeä Kahri. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Cachrj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kahri olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Kahri

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: kahri.com, kahri.eu, kahri.net, kahri.fi, kahri.info, kahri.name, kahri.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kahri i Finland. Surname Kahri in Finland.

©Tuomas Salste