Kaihola: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kaihola

Kaihola on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Kaihola-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 86

v. 2015 85

v. 2016 85

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kaihola on noin sijalla 7 600.

Kaihola-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Kaihola on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kaihola ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1916–1929
Lakanneet yritykset
perust. 1995–1998

Sana Kaihola esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Kaihola

Kaihola (paikannimi)Katuosoitteissa

Kaihola on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 15 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, maastokohde sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Kaihola jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Kaihola esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kaihola, Kaiholankatu, Kaiholankuja, Kaiholantie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Kaihola-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Kaiholat ulkomailla

Ruotsissa Kaihola oli 15 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кайхола tarkoittaa nimeä Kaihola. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kaiho Kaihola.

Samankaltaisia nimiä kuin Kaihola

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kaihola i Finland. Surname Kaihola in Finland.

©Tuomas Salste