Kaiku: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kaiku

Kaiku on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Kaikujen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 43

v. 2016 43

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kaiku on noin sijalla 13 000.

Kaiku-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Kaiku on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kaiku ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1906–1944
Lakanneet yritykset
perust. 1947–2001

Sana Kaiku esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Kaiku osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Kaiku esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kaikukatu, Kaikukuja, Kaikupolku, Kaikurinne, Kaikutie, Kaiuntie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Etunimi Kaiku

Kaiku on myös miehen etunimi. Vuonna 2016 Kaiku oli yhtenä etunimenä 34 miehellä. Samaan aikaan Kaiku oli 43 suomalaisen sukunimi. Luvut koskevat Suomen kansalaisia.

Nimi on tavallisimmin käytössä miesten ensimmäisenä etunimenä (24 henkeä). Toisena tai kolmantena etunimenä se on harvinaisempi (10).

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кайку tarkoittaa nimeä Kaiku. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Caicu on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kaiku olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kaika Kaiku tai Kai Kaiku.

Samankaltaisia nimiä kuin Kaiku

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kaiku i Finland. Surname Kaiku in Finland.

©Tuomas Salste