Kaislaniemi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kaislaniemi

Kaislaniemi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Kaislaniemien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 35

v. 2016 35

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kaislaniemi on noin sijalla 15 000.

Kaislaniemi-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Kaislaniemi on melko pitkä nimi.

Kaislaniemi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kaislaniemi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1989

Sana Kaislaniemi esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Kaislaniemi

Kaislaniemi (paikannimi)Katuosoitteissa

Kaislaniemi on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 13 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on niemi sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Kaislaniemi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Kaislaniemi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kaislaniementie, Kaislaniemi. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Kaislaniemi-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кайсланиеми ("Kaislanijemi") tarkoittaa nimeä Kaislaniemi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Caislaniemj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kaislaniemi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kaisla Kaislaniemi tai Kai Kaislaniemi.

Samankaltaisia nimiä kuin Kaislaniemi

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kaislaniemi i Finland. Surname Kaislaniemi in Finland.

©Tuomas Salste