Kaivonurmi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kaivonurmi

Kaivonurmi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Kaivonurmien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 57

v. 2015 58

v. 2016 58

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kaivonurmi on noin sijalla 10 000.

Kaivonurmi-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Kaivonurmi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kaivonurmi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кайвонурми tarkoittaa nimeä Kaivonurmi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Caifwonurmj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kaivonurmi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kai Kaivonurmi tai Kaija Kaivonurmi.

Samankaltaisia nimiä kuin Kaivonurmi

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kaivonurmi i Finland. Surname Kaivonurmi in Finland.

©Tuomas Salste