Kaivosoja: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kaivosoja

Kaivosoja on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Kaivosojien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 135

v. 2015 134

v. 2016 133

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kaivosoja on noin sijalla 5 300.

Kaivosoja on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kaivosoja ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Kaivosojia tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 6 Kaivosojan asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1973–1996

Sana Kaivosoja esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Kaivosoja

Kaivosoja (paikannimi)Katuosoitteissa

Kaivosoja on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 45 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on pelto/niitty, vesialue, virtaveden osa sekä virtavesi.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Kaivosoja jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Kaivosoja esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kaivosojantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Kaivosoja-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Kaivosojat ulkomailla

Ruotsissa Kaivosoja oli 12 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кайвосоя tarkoittaa nimeä Kaivosoja. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Caifwosoia on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kaivosoja olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kai Kaivosoja tai Kaija Kaivosoja.

Samankaltaisia nimiä kuin Kaivosoja

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: kaivosoja.com, kaivosoja.eu, kaivosoja.fi, kaivosoja.info, kaivosoja.name, kaivosoja.net, kaivosoja.org, kaivosojat.com, kaivosojat.eu, kaivosojat.fi, kaivosojat.info, kaivosojat.name, kaivosojat.net, kaivosojat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kaivosoja i Finland. Surname Kaivosoja in Finland.

©Tuomas Salste