Kajanus: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kajanus

Kajanus on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Kajanus-nimisten määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1990 127

v. 2014 150

v. 2015 149

v. 2016 150

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kajanus on noin sijalla 4 900.

Kajanus on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kajanus ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Nimestä on olemassa variantti Cajanus. Varianteissa on usein kyse saman nimen eri kirjoitusasusta, jotka ovat vakiintuneet eri sukujen tai sukuhaarojen käyttöön.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Kajanus-nimisiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 10 Kajanus-nimisen asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä. Näiden Kajanus-nimisten yleisimpiä asuinpaikkoja olivat Iisalmen maalaiskunta (4 vainajaa) sekä Sonkajärvi (3).

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1927
Lakanneet yritykset
perust. 1946–1997

Sana Kajanus esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Kajanus osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Kajanus esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kajanusgatan. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Kajanus-suku ulkomailla

Ruotsissa Kajanus oli 17 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Norjassa Kajanus oli 5 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kaja Kajanus tai Kaj Kajanus.

Samankaltaisia nimiä kuin Kajanus

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: kajanus.com, kajanus.net, kajanus.eu, kajanus.fi, kajanus.info, kajanus.name, kajanus.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kajanus i Finland. Surname Kajanus in Finland.

©Tuomas Salste