Kajosaari: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kajosaari

Kajosaari on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Kajosaarien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 42

v. 2016 42

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kajosaari on noin sijalla 13 000.

Kajosaari-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Kajosaari on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kajosaari ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кайосаари ("Kaiosaari") tarkoittaa nimeä Kajosaari. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Caiosarj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kajosaari olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kajo Kajosaari tai Kaja Kajosaari.

Samankaltaisia nimiä kuin Kajosaari

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kajosaari i Finland. Surname Kajosaari in Finland.

©Tuomas Salste