Kalander: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kalander

Kalander on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Kalanderien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 96

v. 2015 98

v. 2016 98

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kalander on noin sijalla 6 800.

Kalander-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Kalander on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kalander ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1917
Lakanneet yritykset
perust. 1975–1995

Sana Kalander esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Kalander

Kalander (paikannimi)Katuosoitteissa

Kalander on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Kalander jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Kalander esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kalanderinahde, Kalanderintie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Kalander-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Kalanderit ulkomailla

Ruotsissa Kalander oli 106 ihmisen sukunimi vuonna 2015. Nimi on siis Ruotsissa yleisempi kuin Suomessa.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kale Kalander tai Kalla Kalander.

Samankaltaisia nimiä kuin Kalander

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kalander i Finland. Surname Kalander in Finland.

©Tuomas Salste