Kalapudas: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kalapudas

Kalapudas on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Kalaputaiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 71

v. 2015 70

v. 2016 71

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kalapudas on noin sijalla 8 700.

Kalapudas-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Kalapudas on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kalapudas ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Kalapudas on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Kalapudas on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Kalapudas ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 12 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Kalaputaita on 71.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1928

Sana Kalaputaan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Kalapudas

Kalapudas (paikannimi)Katuosoitteissa

Kalapudas on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on kylä/kaupunginosa/kulmakunta.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Kalapudas jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Kalapudas esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kalaputaantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Kalapudas-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Калапудас tarkoittaa nimeä Kalapudas. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kale Kalapudas tai Kalla Kalapudas.

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kalapudas i Finland. Surname Kalapudas in Finland.

©Tuomas Salste