Kalberg: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kalberg

Kalberg on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Kalbergien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 35

v. 2016 34

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kalberg on noin sijalla 15 000.

Kalberg-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nimessä on vierasperäinen kirjain (b). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Kalberg on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kalberg ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1960–1965

Sana Kalberg esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Kalberg osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Kalberg esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kalbergsvägen. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Kalbergit ulkomailla

Ruotsissa Kalberg oli 15 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Norjassa Kalberg oli 125 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

3415125
Kalbergit Pohjolassa

Yhdysvalloissa oli vuonna 2000 yhteensä 203 henkeä, joiden sukunimi oli KALBERG.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kale Kalberg tai Kalla Kalberg.

Samankaltaisia nimiä kuin Kalberg

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kalberg i Finland. Surname Kalberg in Finland.

©Tuomas Salste